Meer over Incentives X4

Waarom Incentives X4?
Omdat het onze passie is om de wereld te beleven, om te laten inspireren en motiveren. Investeer in mensen en verdien die onbetaalbare ervaring (terug). Incentives X4 maakt met plezier uw incentive/meeting/reis tot een inspiratiebron voor nu en de toekomst, waar en wanneer het u uitkomt.

Wie zit hier achter?
Incentives X4 is opgericht door Pauline Timmer. “Ik heb vele jaren ervaring in de reisbranche op het gebied van incentives/meetings/groepen. Ik ben begonnen bij American Express, waar ik 6 jaar lang op de afdeling Groups & Incentives heb gewerkt. Daarna heb ik in ruim 12 jaar mijn ‘reis’sporen verdiend bij ATP Event Experts. Nu ben ik enthousiast aan de slag als pop-up Project Manager Incentives & Events en kan ik al mijn kennis en kunde gebruiken om elk(e) reis/project tot een succes te maken, daar wanneer en waar u het nodig heeft.”

Hoe gaan we te werk?
Tijdens een oriënterend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden. Hierna maken wij een project voorstel met hierin opgenomen het budget en de planning. Na overeenstemming gaan wij met plezier voor u aan de slag en verzorgen het project/de reis van begin tot eind, uiteraard met tussentijdse evaluatiemomenten.

Communicatie rondom de reis als toegevoegde waarde?
Wij vinden van wel. Benader een reis conceptueel met een thema, een concept, communicatie en creëer die onvergetelijke meerwaarde. De kracht van communicatie zit immers in de herhaling, waarmee we voor, tijdens en na de reis de beleving laten (voort) leven. Dit is direct merkbaar in uitstraling van en naar personeel c.q. relaties, hetgeen zijn weerslag heeft  op uw imago en omzet.

In goede handen?
Jazeker, naast onze expertise hebben wij in de hele wereld betrouwbare en goede contacten opgebouwd. Daarnaast hebben wij een partnership met Sunair Vakanties BV / Stedentrips.nl, waarmee wij ook gebruik maken van hun inkoopkracht en specialismes. U kunt uw reis dus gerust bij ons in handen geven.

Hoe blijft de continuïteit van uw project gewaarborgd?
Heel simpel. Wij beschikken over een netwerk van Project Managers, die wij kunnen inzetten wanneer dat nodig is. En indien uw project meer dan één Project Manager verlangt, dan is dat ook geen probleem.

Op zoek naar onze ervaringen?

Of neem voor een reis gewoon eens contact met ons op.